Gość Przemysław Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 Od 3dni zauważyłem u siebie w odbycie cos w rodzaju kulki guzka. W kazdym bądz razie jest to miękkie. Boli mnie jak siadam i nieraz jak chodze.Prosze mi powiedziec co to moze byc??. I czy mam z tym isc do Lekarza??. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 18 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2010 To mogą być żylaki odbytu. Najlepiej skonsultować się z chirurgiem/proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ona Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 No właśnie ostatnio też mi się cos takiego pojawiło.Czytałam ,że są to hemoroidy.A mam 15 lat */ i do lekarza się nie wybieram narazie zmienie sposób odzywiania kupię jakies masci i zobaczymy a Ty co zamierzasz zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Katarzyna Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 Polecam jak najszybciej iść do proktologa. Też nie miałam odwagi pokazywać swojej pupy lekarzom. Wszystko skończyło się tak, że mam teraz przewlekła szczelinę odbytu i przede mną operacja. Lepiej nie zwlekać!!! Nie martw się, ja mam dopiero 17 lat. Cierpienie spada na wszystkich.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Vivaldi Opublikowano 1 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2011 ja mam 12 lat i ten sam problem więc polecam czopki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi