Gość Arek Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Prosze pomoc miałem operacje plastyka odzwiernika i rana wyglada nastepujaco w wiekszosci sie zagoiła a w niektórych miejscach ropieje i sa głebokie dziury co mnie teraz czeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Trzeba z tym problemem pilnie udać się do poradni chirurgicznej. Chirurg po badaniu zadecyduje o dalszym postępowaniu. Jest wiele leków (stosowanych miejscowo i ogólnie - np. antybiotykoterapia) i metod zabiegowych skutecznych w tym przypadku. Musi Pan jednak w tej sprawie bezpośrednio skonsultować się z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrycja Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Mam wyciete pieprzyki jakies 10 dni temu ktore byly szyte zszywkami chirurgicznymi, dzis zauwazyłam że leje się ropa i krew, zszywki sie wrosly w rane :/:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi