Gość Monika Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam mam synka ma 4latka i 6mscy od okolo roku w okolicy odbytu zauwazylam guzek pojawia sie za kazdym razem kiedy synek oddaje stolec inni juz pisali o guzkach ale kazdy pisze ze odczuwa bol i zauwazalna jest krew moj synek po zadaniu mu pytania stwierdzil ze nic nie czuje a krwi nie widac jestem bardzo zaniepokojona tym zjawuiskiem bo to w koncu male dziecko oczytalam sie na roznych forach o zylakach u dzieci i znalazlam wzmianke o nowotworze od tamtej pory nie moge normalnie funkcjonowac prosze o jakas fachowa opinie z gory dziekuje w imieniu swoim i mojego synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Prawdopodobnie to żylak odbytu. Taki żylak może w ogóle nie dawać żadnych objawów. Najlepiej, że by dziecko zbadał bezpośrednio pediatra. On wytłumaczy co to jest i jak z tym postępować. Ewentualnie wyda skierowanie do chirurga dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Monika Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 serdecznie dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi