Gość sandra Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Jestem po operacji usuniecia raka z obdytu.Byl umiejscowiony pryz zwieraczu.Mam wiec stomie.Jakie sa szanse,ze nie bedzie przerzutow i bede zdrowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Trudno mi określić bez szczegółowych danych klinicznych (jak duży guz, dokładny wynik histopatologiczny, opis zabiegu, wyniki badań dodatkowych). Często takie raki odbytu są agresywne głównie miejscowo (rzadko dają przerzuty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blanka Opublikowano 17 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2010 mam pytanie jak sie obiawia ten rak czy wtedy leci krew z odbytu i swędzi to miejsce ?? bardzo proszę o opisanie obiawów ... i odpisanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi