Gość Karolina Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Od 2 tygodni mam ból odcinka szyjnego kręgosłupa pulsujący do uszu, oraz dziwny, również pulsujący ból nosa (wrażenie jak by miała mi polecieć krew z nosa) . Mam wrażenie jakby ma głowa była cięzka. Mam mniejszy dyskomfort gdy trzymam głowę sztywno i prosto. Nie jestem przeziębiona, nie mam kataru i bólu zatok. Mam 23 lata. Bolące miejsce smaruje maścią przeciw bólową. Proszę o jakąś pomocną radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Trudno określić bez badania co może być przyczyna tychże dolegliwości. Najlepiej wstępnie należałoby wykonać RTG odcinka szyjnego kręgosłupa. O wszystkim jednak musi zadecydować lekarz rodzinny. Być może konieczna będzie konsultacja neurologiczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi