Gość Pawel Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Witam mam pytanie juz od mlodych lat wyciskalem kazda kroste wagra czy kaszaka w tej chwili mam liczne blizny po tych wyduszeniach. kilka lat temu za moimi uszami w koncowej czesci zuchwy pojawily sie guzy podskorne nie bola mnie probowalem je wydusic w tych na twarzy nic nie wychodzi natomiast co kilka dni kiedy dusze te za uszami wychodzi twarda biala wydzielina:/ nie mam pojecia co to jest gdzie powinienem sie z tym zglosic? boje sie lekarzy:/ dodam rowniez ze kilka takich guzow mam na worku moczowym moge je swobodnie przemieszczac, nie bola mnie powiem ze i te probowalem wyduszac z mniejszych czasami cos wyszlo ale mam jeden guzek o wielkosci jajka przepiorki boje sie bo nie wiem co to moze byc:( prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Bez badania trudno powiedzieć czym są zmiany. Czy są to zmiany zapalne lub innego pochodzenia. Dlatego najlepiej skonsulować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gosć Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 ja tez je mam za uszami ..wielkosci hmm brukselki takie kulkiza uszami ..powiekszaja mi sie jak mnie wysypie na glowie krostami ropnymi ..a jak krosty znikna to bulwy tez znikaja ..tzn robia sie mniejsze..dziwne to ejst...w zyciu bym sie nie podjal wyduszania tego ..a ze ty masz jeszcze na brzuchu to stary idz z tym do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pawel Opublikowano 15 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2010 nie na brzuchu tylko w worku tam gdzie jadra jest ich kilka mowie jeden jest wielkosci przepiorczego jajeczka:/ czytalem tez ze moga to byc o ile dobrze pamietam tluszczaki?? czy cos takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ryry Opublikowano 4 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2010 też mam takie za uszami i malutkie na płatkach ucha.nie wiem ale to może byc alergia na laktoze.poprostu tez musze isc do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gość Opublikowano 16 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2010 Ja mam tak że za uszami twarde guzki, nie przesuwalne, nie bolą. Jakby jeden się pomniejszył.Po jednym za każdym uchem, na wysokości otworu w uchu. Lekasz stwierdził że to wypustka sutkowa, mam przyjść za tydzień aby sprawdzić czy nie urosło. Nic mi nie jest, tylko od miesiąca chyba zatwardzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi