Gość Matylda26 Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam pana dr. Od jakiegoś czasu miałam okropne bule w okolicy czołowej.Poszłam do lekarza i dowiedziałam się ,że to zatoki czołowe.Mo kilku miesiącach leczenia ból minął,ale powstały duże wypukłości między brwiami.Są asymetryczne i oczywiście szpecące. Mam pytanie czy istnieje jakiś rodzaj zabiegu ,który zmniejszy mi powstały szpecący problem. Z góry dziękuje za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Raczej takich zabiegów nie wykonuje się. Można ewentualnie w tej sprawie skonsultować się z neurochirurgiem, który zajmuje się zniekształceniami kości czaszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukasz Opublikowano 11 Sierpnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2010 hej mam cos podobnego po prawej stronie tzn mam znacznie bardziej uwypukloną prawa zatoke niz lewa wrecz jakby znacznie wieksza *górka*, mialem badanie tomografem głowy i nic nie wykrylo ale mi sie wydaje ze sie powieksza , czy mozemy sie jakos skontaktować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2011 Hej. Ja mam to samo */ cały czas mnie to irytuję, bo źle się z tym czuję. Wyglądam jakbym miał dwa rogi na zatokach czołowych i bardzo mi to przeszkadza. Czuję sie dziwnie z tym, nie wiem czy to normalne... ale chciałbym coś z tym zrobić. Proszę kogoś o radę. Dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi