Gość Max Payne Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam. Od paru miesięcy mam problem. Kiedy mój penis jest w wzwodzie jest wszystko ok. Cały napletek schodzi itp. Kiedy już jest w stanie spoczynku, skórka (nie wiem jak to się nazywa) nie chce cała się schować i tak 1 cm *mięsa* jest nie nakryty skórą. Jest to trochę denerwujące, ponieważ jest to dziwne i wstydzę się, kiedy np. jestem na zawodach i prysznic dla mężczyzn jest np. na 4 osoby. Pozdrawiam Max Payne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 W zasadzie skoro napletek bez problemu daje się odciągnąć podczas wzwodu to nie powinno być problemu podczas spoczynku. Trudno powiedzieć czy jest to wynik małej ilości skóry tworzącej napletek, ewentualnie nieco krótkiego wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Zobacz choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi