Gość das Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Czy podczas zapalenia jadra mozna sie masturbowac?,czy jest to nie wskazane? Prosze o dopowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Radziłbym przez ten okres nie masturbować się, to nie jest wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość das Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 dziekuje :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 12 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2010 Czy zaspokajanie się w czasie zapalenia jądra jest dopuszczalne? Pojawiały się już na forum takowe pytania aczkolwiek żadna odpowiedź nie była podparta szerszą wiedzą i konkretnymi przykładami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2010 Tak można się masturbować. Odpływ spermy z jąder i najądrzy może wypłukiwać kanaliki nasienne z zalegającej np. zakażonej spermy. Trzeba jednak to robić z umiarem np. co 2 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max9955 Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 mam penisa 4cm w wieku 15 co ja mam zrobić?proszę o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamil Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 w wzwodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość max9955 Opublikowano 12 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2010 nie w pozycji stojącej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny Opublikowano 4 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 czy mozna sobie zwalic.bo wczoraj bylem z jadrem u urologa bo mi sie powiekszylo prawe jadro i mam zapalenie prawego jadra prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Prifesor Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2017 Jądro należy walić. Młotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość x Opublikowano 6 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi