Gość Tomasz Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Witam chciałem się dowiedzieć na czym polega usunięcie stuleiki mam 27 lat i prawdopodobnie mam stulejke (napletek nie schodzi wcale) do jakiego lekarza się udać ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 czytałeś podobne pytania, inne odpowiedzi? jest to prosty zabieg chirurgiczny, w zależności do tego co jest przyczyną nie zdejmowana napletka to albo częściowe obrzezanie (usunięcie górnej części napletka), albo podcięcie wędzidełka, a należy się udać do urologa na zabieg, a wcześniej po skierowanie od rodzinnego.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2018 Zobacz choroby penisa zdjęcia, objawy http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi