Gość Julita Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Mam dwadzieścia lat rok temu miałam operację ponieważ miałam kamice pęcherzyka żółciowego.Ostatnio zaczyna mnie boleć znowu brzuch czy to może się okazać,że to znowu kamienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Raczej nie. Jedynie mogłaby to ewentualnie być kamica przewodowa, ale to rzadkość. Należałoby wykonać kontrolne USG jamy brzusznej. Patologia jednak może tkwić w zakresie żołądka lub dwunastnicy. Radzę w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Julita Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 Właśnie się zapisałam na kontrole USG a może lekarze coś nie tak zrobili przy operacja, ponieważ musiałam dostać bardzo silną narkozę bo jak operację miałam w środę rano pamiętam jak się obudziłam dopiero w czwartek nad ranem.A tak to cały czas wymiotowałam i spałam w ogóle nic nie pamiętam z dnia operacji. I później przez parę dni ciągle spałam czy lekarze mogli zrobić coś nie tak czym to mogło być spowodowane? Proszę o odpowiedz i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 I później przez parę dni ciągle spałam czy lekarze mogli zrobić coś nie tak czym to mogło być spowodowane? - stan taki jak Pani opisuje jest często spotykany po znieczuleniu ogólnym, to nic dziwnego, nie ma to nic wspólnego z Pani obecnymi problemami, na pewno wszystko było wykonane w należytym porządku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi