Gość Marzena Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam. Na czaszce, tuż pod skórą zrobił mi się guz. Na polecenie chirurga wykonałam RTG głowy, lekarz zapowiedział, że *trzeba to wyciąć*. Ta zmiana jest twarda. Lekarz zaprosił mnie na wycięcie tego w przychodni, gdzie przyjmuje. Moje pytanie jest następujące: czy tego typu zabiegów nie powinno się przeprowadzać w szpitalu? Z jednej strony jest to guz tuż pod skórą, ale przecież to czaszka i nie wiem czy jest to rzecz, którą załatwia się w pierwszej lepszej przychodni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 To zapewne kaszak. Takie zmiany usuwa się standardowo w przychodni w pokoju zabiegowym. Proszę się nie niepokoić to standardowa procedura nie wymagająca absolutnie hospitalizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dfg Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 tajk tak idzi babo do szpitala nie prywatnie bo narobią bigosu za dużą kasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi