Gość michał Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Witam. obudziłem sie w nocy poniewaz bardzo swedzial mnie odbyt. czest juz tka mialem kiedy sie nadmiernie spocilem wiec poszeldme do lazienki wzialem prysznic i dokladnie umylem odbyt pod biezaca woda jednak ku mojemu zdziwieniu swedzenie nie ustalo a wrecz przeciwnie wiec wzialem lusterko i ujrzalem spora czerwono - rozowa narosl w odbycie u jego ujscia w strone jader. dookola narosli skora jest zaczerwieniona i chropowata. prosze o pomoc co to moze byc i gdzie ewentualnie moge sie z tym udac po pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Prawdopodbnie to żylak odbytu w stanie zapalnym. Radzę w tej sprawie skonsultować się bez pośrednio z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi