Gość Kamil Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Witam mam 16 lat i powiększone lewe jądro a przy tym lekki ból w podbrzuszu tak jak bym właśnie uciskał to jądro.Ból trwa ok 5 - 7 dni,wczesniej nie wystepowal.Co to moze byc?Prosze tylko nie pisac ze musze sie zglosic do lekarza bo i tak nie pojde bo sie boje,dopiero zobacze sie z lekarzem jak trzeba bedzie karetke wzywac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość On31_Poznań Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jak chcesz sobie jeszcze w życiu pobrykać, to marsz do lekarza. Ja też tak miałem i okazał się złośliwy rak zarodkowy, ale przez szybką reakcję (usunięcie jądra) żyję już ponad 2 lata od zabiegu i oprócz kontroli co jakiś czas nic więcej mnie nie spotkało, oprócz oczywiście stresu przy kontrolach onkologicznych. Nie chcę straszyć, ale bagatelizowanie nawet niegroźnego stanu zapalnego może doprowadzić w przyszłości do pogorszenia diagnozy. Nadmienię, że żadne funkcje życiowe po zabiegu nie ucierpiały. Pozdrawiam i życzę odwagi :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi