Gość Irek Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Jakieś 4 lata temu zostałem trafiony z kolana w penisa i w środku penisa zrobiła mi się taka mała kuleczka poszedłem z tym do urologa i właściwie nie stwierdził czy jest to groźne i powiedział tylko *Skoro nie boli i nic sie z tym nie dzieje to nie będziemy tego ruszać i najprawdopodobniej to samo sie wchłonie *. Niestety po tych 4 latach dalej mam tę kulkę i w dokładnie tym samym rozmiarze, czuje często delikatne kłucie w tym miejscu. Współżyje od roku z moją partnerką jednak te objawy mam dopiero od 2 miesięcy. Nie wiem czym jest ta kuleczka w moim penisie i czy jest to groźne? Mam ponownie udać się do specjalisty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Podczas urazu mogło dojść do utworzenia się krwiaka. W jego miejscu mogło utworzyć się zwłóknienie. Aby zdiagnozować zmianę najlepiej wykonać usg i skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 8 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi