Gość DANUTA Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 WITAM 18.grudnia miałam 3-cią operacje przetoki dwie pierwsze były nie udane do dzisiaj miałam zwolnienie lekarskie jak długo moge jeszcze miec zwolnienie Dodam iż jeszcze mnie troszke boli jak siedze a pracuje w sklepie mięsnym i czy to nie za duży wysiłek dżwiganie SERDECZNIE DZIĘKUJE ZA ODPOWIEDZ DANUTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zwolnienie lekarskie musi przedłużyć lekarz po osobistym badaniu. Po takim badaniu zadecyduje czy powinna Pani pozostać jeszcze w domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alicja Opublikowano 5 Czerwca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2011 Mam chyba przetokę odbytniczo-pochwową .Miałam chemoroida i potem (tego samego dnia)on zniknął i pojawiłasię krew z dróg rodnych.I tak mam co kilka dni . Proszę o odpowidż,czy mogę mieć ten przetokę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Wizyta u doktora wskazana, tu znajdziesz zdjęcia chorób odbytu http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi