Gość Katarzyna Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zauwżyłam 2 dni temu mały czarny guzek przy samym odbycie,jest wielkości pestki wiśni.Nie odczuwam rzadnych dolegliwosci poza dość dużym bólem szczegolnie w czasie poruszania.Krwawienia nie było.Mam pracę stojącą.6 lat temu w ciąży też miałam podobny problem,tylko wtedy ból nie był tak silny i po krotkim czasie to ustąpiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 To prawdopodobnie wykrzepiały żylak odbytu. Radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem najlepiej proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi