Gość Bogumił Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam, gdy ostatnio ściąłem włosy moja mama zauważyła u mnie na głowie sinego/niebieskiego guza. Jestem pewien, że jeszcze nie dawno w tym miejscu był pieprzyk. Jest twardy, nie boli mnie. Oczywiście wybieram się w tygodniu do specjalisty, ale chciałbym się dowidzieć co to może być?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Niestety bez badania trudno stwierdzić czy nie jest to krwiak w powłokach skóry głowy czy zmiana barwnikowa wymagająca dalszej diagnostyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi