Gość miloszzz Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Mam pytanie odnośnie samego zabiegu częściowej resekcji napletka i wedzidełka. Czy jest on wykonywany na członku w stanie wzwodu czy w stanie spoczynku? i czy bezpośrednio po zabiegu napletek zostaje zsuniety czy nałożony z powrotem na żołądź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 W czasie spoczynku, a napletek naciąga się na żołądź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patryk Opublikowano 27 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2010 Mam 14 lat i mam ten problem co niektórzy w moim wieku żoładz w penisie zrósl się z jego skórą po lewej stronie.I chciałbym wiedzieć czy mam bać się takiego zabiegu na te schorzenie czy jest to bolesne? I chciałem jeszcze dodać ze na żołędziu widzieli mi sie dziwna biała substancja oczywiście usuwam to co dziennie czy ten zabieg spowoduje ze to ustanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2018 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi