Gość krzys Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Witam. Mam stulejke i zbyt krótkie wędzidełko. Chciałbym poddać sie zabiegowi, ale mam jeszcze jeden problem: gdy dotkne palcem lub obojętnie czym np. bielizną żołędzi pod napletkiem to odczuwam nieprzyjemny ból. Moje pytanie dotyczy tego czy ten ból jest spowodowany stulejką czy są jego inne powody?? i czy jeśli poddam sie zabiegowi to ten ból ustąpi?? Prosze o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2010 Prawdopodobnie właśnie ból związany jest i stulejką i zbyt krótkim wędzidełkiem napletka. Po zabiegu dolegliwości te powinny systematycznie ustępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MARIO Opublikowano 7 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2010 urolog-nie lekxewarz tego kolego ja teraz jestem 5 dni po zabiegu zwlekalem 4 lata i tak sie rozwinela moja stulejka ze malo brakowalo i by byl RAK PRĄCIA:(.NIE BAĆ SIĘ I OD RAZU DO UROLOGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 22 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi