Gość kris Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Witam. Pewnego razu podczas ćwiczeń z poiballami uderzyłem się w lewe jądro, nie było to silne uderzenie. Odczułem przez kilka minut ból, który ustąpił. Niestety po kilku dniach zauważyłem, że to jądro jest lekko powiększone. Od czasu do czasu czuje ćmiący ból (bardzo słaby), który promieniuje do lewej nogi (nie jestem pewien czy to ma coś wspolnego). Przy dotykaniu moszny nie odczuwam zadnego bólu. Czy lekko powiększone jądro może być powodem do zaniepokojenia, czy może taki stan z czasem przejdzie? Proszę o odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jeśli obrzęk jądra jest spowodowany urazem jak Pan pisze powinien ustąpić po 2-3 tygodniach od urazu. Jeśli nie ustąpi, będzie miał Pan jakieś wątpliwości radzę w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi