Gość Jakub Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Od 3/4 dni gdy rano ide do szkoly czuje ból w okolicach pachwiny po jakis 3 do 5 sekund przeobraza sie w jakby dretwienie .W szkole i po szkole bólu (jak nie dotkne tego wezla chyba wezla)nie odczuwam.Dzisiaj nie dawno wykrylem wlasnie taka golke , ktora mnie tak boli jak rano .Co to moze byc , czy musze sie skonsultowac z lekarzem . Mam 15 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Prawdopodobnie to powiększony węzeł chłonny, możliwe, że odczynowo z powodu jakiegoś stanu zapalnego np. dróg moczowych. Trzeba o tym fakcie poinformować rodziców i skonsultować się z lekarzem rodzinnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jakub Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Bardzo dziękuje , mam jeszcze jedno pytanie: TO nie jest rak ?Czy jakas inna powazna choroba ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Raczej nie. Na to pytanie nie mogę odpowiedzieć bez badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JarO Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Czy powiekszone wezly chłonne moga wynikac poprostu z takiej urody? Poniewaz wyczuwam u siebie wezly(szczegolnie pachwinowe) juz z pol roku a napewno byly powiekszone juz wczesniej tylko nie zwracalem na to uwagi.Zadnych objawow nie mam.Prosze o wyczerpujaca odpowiedz jesli mozna.Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość JarO Opublikowano 24 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2010 Aha i prosiłbym zeby nie pisac o wizycie u lekarza bo wiem ze jest konieczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamil Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Witam.Mam 16 lat.Od ok. 3 mies. zauwazylem u siebie powiekszone wezly chlonne w pachwinach.Ponadto wyczuwam po jednym wezle z lewej i prawej strony po bokach szyji (to są chyba karkowe ale nie jestem pewny) i w pod pachach.Napewno juz dlugo sa powiekszone.Boje sie ze to rak i nie mam zamiaru isc do lekarza! Czy powiekszone wezly moga wynikac poprostu z takiej urody?Aha noi w lewej pachwinie wyczuwam taką jakby zylke albo to taki węzeł podluzny ma ok. 3cm i 0,5 cm szerokosci.Czy to jest tzw. pakiet? Prosze o odpowiedz.I prosilbym tez nie pisac o pójściu do lekarza bo i tak sie nie pojde... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maciek Opublikowano 8 Lipca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2010 Witam.od 15 lat mam zgrubienie w prawej pachwinie,niedawno bylem u lekarza który powiedział mi ze to powiekszony wezel chlonny i niemam sie po co martwic.czy to mozliwe ze mam go powiekszonego tyle lat,boli mnie w tym miejscu taki tempy ból który promieniuje od dołu w góre na prawej stronie brzucha,dodatkowo mam pieczenie prawej nogi od uda do kolana,niewiem czy te objawy są od tego wezła ale na wszelki wypadek opisałem.Prosze o odpowiec i Z GÓRY DZIĘKUJE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi