Gość Wiktoria Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam. Niedawno zaobserwowałam na swoich sutkach białe kropki. Początkowo sądziłam, że to blizny po ugryzieniach mojego chłopaka,ale sądziłam, że znikną. Nic takiego jednak nie nastapiło. Od ponad pół roku wokół samej brodawki sutkowej i trochę też na niej mam białych plamek. Bardzo proszę o odpowiedź czy jest to jakiś niepokojący objaw? Czego może być oznaką? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Raczej to nic niepokojącego, być może to drobne rozstępy, trudno mi ocenić bez badania, radzę w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiktoria Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 uprzejmie dziękuję za informację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi