Gość Łukasz Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam mam pytanie w zwiazku z bolem glowy tylko w jednym punkcie jak dotykam.... towarzyszy mi ten ból juz z dwa lata.... i nie mam pojęcia czym moze byc spowodowany.... jednego dnia boli bardzo jak dotknę a drugiego tylko troche.... punkt ktory boli zajmuje moze powierzchnie 1.5 cm kwadratowego .... prosze odpiszcie mi..... czym to moze byc spowodowane....??? pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Trudno określić bez badania. Być może to tylko nerwoból jakiegoś obwodowego nerwy unerwiającego tą część głowy. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z neurologiem. patrz: http://pytania.neurologiczne.pl/pytanie.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aaa Opublikowano 3 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2010 jaka diagnoza?? mam to samo*( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi