Gość tommar Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Mam przepukline mosznową z lewej strony , jednak na dnie moszny jest jądro które moge wyczuc jesli przepuklina czesciowo zostanie odprowadzona, miałem z tej strony wnetrostwo lub mam nadal nie wiem bo jądro chociaz mniejsze mi sie wydaje od prawegoto jednak jestem w stanie je odnalezc czasami chowa sie czy bedzie do usuniecia bo je sie o mozliwosc posiadania dzieci??Mam 23 lata i taka sama sytuacje z prawej strony jednak bez przepukliny i operowane w wieku lat 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Trudno mi ocenić bez badania stan Pana moszny. Na pewno chirurg będzie starał się pozostawić jądro w czasie plastyki przepukliny pachwinowej. Nie powinno być z tym żadnego kłopotu. O wszystkim poinformuje Pana chirurg przed zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tommar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Nawet jesli jest to wnetrostwo wraz z przepukliną i jadro nie całkiem znajduje sie w mosznie a na jej dól zeepchneła je przepuklina to jest do uratowania?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tommar Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 a najwazniejsza jest moja płodnosc bo miałem wnetrostwo obustronne ale z prawej strony poprawione z lewej miałem miec zabieg ale wydawało mi sie ze jadro weszło do moszny moze nie całkiem ale prawie a pozniej zmyliła mnie ta przepuklina i teraz nie wiem co z ty jądrem napewno jest na samym dole moszny ale czy całe czy czesciowo w pachwinie nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość trzyDziestolateq Opublikowano 27 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2010 hej...też miałem przepuklinę i wnętrostwo lewego jądra.W wieku 23 lat przepuklinę zoperowano ale jądra nie udało się sprowadzić i je usunięto...masz więcej pytań? skype-maremare105 Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi