Gość Michał Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2008 Witam miesiąc temu miałem usunięty wyrostek. chciałem się dowiedzieć czy przyczyną tego, iż mój brzuch stał się spuchnięty (głównie w okolicy blizny po operacji) mogło być to, że pracowałem -wysiłek związany z kopaniem łopatą? chciałem dodać, że usg nie wykazało żadnych nieprawidłowości, jedynie lekki stan zapalny. co to oznacza i co się z tym wiąże? proszę o odpowiedź na moje pytanie, ponieważ niepokoi mnie to iż mimo tego, że czuję się dobrze to pojawiają się takie objawy oraz ból przy dotykaniu miejsca po wycięciu wyrostka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Września 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 Najlepiej udać sie do lekarza. Prawdopodobnie to zakażenie rany i niezbędne bedzie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi