Gość Elżbieta Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Witam, mój mąż otrzymał skierowanie do konsultacji chirurgicznej w instytucie Onkologii w Gliwicach po zabiegu usunięcia znamienia błękitnego umiejscowionego na prawym policzku z rozpoznaniem: naevus pigmentosus dermalis cellularis suspetus. Excisio completa. Termin wizyty wyznaczono za trzy tygodnie. Czy jest wskazanie do szybszej konsultacji z lekarzem, czy możemy spokojnie czekać na ustalony termin? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 Podejrzenie znamienia barwnikowego skórnego komórkowego. Usunięcie całkowite. Niezbędna jest kontrolna wizyta. Takie znamie jest stwarza ryzyko rozwoju czerniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Elżbieta Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Dziękuję za szybką odpowiedź. Wierzę,że wszystko będzie dobrze. Pozdrawiam serdecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Justyna Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Witam Odebrałam w dniu dzisiejszym wyniki badań rozpoznanie: Naevus pigmentosum dermalis. Kolejną wizyte u lekarza mam dopiero w przyszłym miesiącu. Prosze napisać czy jest to coś poważnego czy spokojnie moge zaczekać do umówionej wizyty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi