Gość Piotr Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam, Od dzisiaj zaczęło mnie boleć lewe jądro. Boli jedynie gdy oddaje mocz i gdy chodzę, przy dotyku nie boli. Dodam ze byłem dzisiaj na dworze około 3h, śnieg, sanki itp. Nie przypominam sobie żebym w coś uderzył. Jądro zaczęło boleć po powrocie do domu. Dodam że mam 14 (w marcu 15). Nie wiem czy to jest normalne w moim wieku i czy mam sie udać z tym do specjalisty? Pozdrawiam i z góry dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Oczywiście o tym fakcie trzeba poinformować rodziców. Najlepiej z tym problemem udać się na początku do lekarza rodzinnego. Prawdopodobnie to jakiś stan zapalny jądra lub dróg moczowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dzieki, za odpowiedź zobacze jutro rano jak będzie przed szkołą. Mam nadzieje że przejdzie bez wyzyty u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi