Gość zaniepokojona mama Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Dzien dobry,mam taki problem,mam 7mio miesiecznego synka jak bym mniejszy obciagalam mu skurke z siusiaka zeby wyczyscic brud z kremu ktory mu sie tam zbieral,jakis czas tego nie robilam,dzisiaj tam zajrzalam i jak naciagnelam mu skorke to zauwazylam 4 biale kuleczki pod napletkiem ,pare miesiecy mial tylko jedna,co to jest i co trzeba z tym zrobic,czy to samo zniknie czy trzeba jakis zabieg zrobic,prosze mi dokladnie napisac bo czytajac na innych forach pisza roznie.Prosze o sszybka odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 To na pewno zebrała się mastka czyli wydzielina gruczołów napletka. Trzeba dokładnie namoczyć żołądź prącia i delikatnie używając miękkiej gąbki z płynem do kąpieli usunąć te masy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 5 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa i napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi