Gość kris Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Od 5 dni boli mnie prawe jadro zwlaszcca gdy je dotykam,a pod jadrem wyczulem jakas mala kulke-nie przylegajaca do jadra- to miejsce mnie boli najbardzjej.prawe jadro jest nieco wieksze od lewego.czy mam sie z tym zglosic do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 23 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2008 Oczywiście,należy zgłościć się do urologa.Przyczyn bólu może być kilka,lekarz po zbadaniu oceni,która z chorób wystąpiła i wdroży odpowiednie leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Choroby jąder zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi