Gość Adam Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam... gdy mialem 15 lat mialem zabieg resekcji jądra.. dziś jestem już żonaty i razem z małżonką chcemy postarać się o dziecko.. stąd moje pytanie.. czy po tym zabiegu będą jakieś problemy z zajściem w ciążę? czy brak jednego jądra może wpłynąć na jakość mojego nasienia? z góry dziękuję za odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 czy po tym zabiegu będą jakieś problemy z zajściem w ciążę? - niestety, ale może być z tym problem czy brak jednego jądra może wpłynąć na jakość mojego nasienia? - tak może, najlepiej zbadać nasienie, wtedy Pan konkretnie dowie się jaka jest jakość Pana spermy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi