Gość Justynka2421 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 W czerwcu 2009r miałam operacje na przepukline pepkowa. Nad blizna mam wypuklenie i ono coraz bardziej sie powieksza. Chociaz jestem osoba otyła, Martwi mnie to ze to moze byc ponowne odnowienie(przepukliny pepkowej). Czy musze szybko sie skonsultowac z lekarzem czy moge jakies przykleic plastry. Jesli moge to Jakie.?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Plastry nic tu nie pomogą. Radzę w tej sprawie skonsultować się z chirurgiem ogólnym. Prawdopodobnie jest to wznowa przepukliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość magnum.:) Opublikowano 13 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2010 W Marcu miałam operacje przepukline pepkowa. I mam załozona siateczke a operacje miałam juz 2 razy na przepukline pepkowa. W tamtyn roku przy operacji nie miałam załozonej siateczki ale teraz juz ja mam. Nad blizna mam wypuklenie czy to jest cos złego czy tylko przez ta siateczke bardzo prosze o szybka odpowiedz.*) Pozdrawiam.:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kim Opublikowano 16 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2021 ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi