Gość Michał19831983 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam. Kilka lat temu podczas całowania z dziewczyna (cały czas w zwodzie ale bez stosunku) odczułem ból jądra a dokładnie spuchniete najadrze pozniej przytrafilo mi sie to jescze 2 razy i wczoraj kolejny raz co powiazane jest z denerwojacym bolem. zawsze kiedy jestem z dziewczyna ale sie tylko calujemy i przytulamy, czy to cos powaznego czy powinienem cos z tym zrobic z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2010 To naturalne. Jeśli nie dochodzi do wytrysku sperma zalega w kanalikach nasiennych co powoduje ustępujący w czasie (wchłanianie się spermy) ból jąder i ich obrzęk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi