Gość D. Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Witam, mam taki problem: Obudziłem się rano i odczułem ból w okolicach odbytu zauważyłem ze ujście jest bardzo spuchnięte, nie mam problemu z załatwianiem potrzeb, zero krwawienia ani niczego podobnego, jedynym objawem jest duży obrzęk przy zewnętrznej ścianie odbytu. gdyby mogli mi państwo polecić jakaś maść bądź naprowadzić co to może być.Z góry bardzo dziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 Być może to tylko hemoroidy, które wypadły z ujścia odbytu. Można spróbować zastosować maści na hemoroidy dostępne bez recepty w aptece. W przypadku braku poprawy pilna konsultacja bezpośrednio u lekarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 2 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2010 To może być wynik stanu zapalnego, może tworzącego się ropnia okołoodbytniczego. Można wypróbować czopki tj. Hemorectal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi