Gość Sarah Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Od ponad roku leczę się na nowotwór lewej piersi G3 z przerzutem najpierw na prawą pachę obecnie też i na lewą pachę i wątrobę,przeszłam już chyba wszystkie możliwe metody leczenia,ponieważ rak jest rozsiany jest nieoperacyjny obecnie leczą mnie xelodą i tyverbem , niepokoi mnie jednak fakt,że mój węzeł chłonny ten przerzutowy pod prawą pachą miał na początku grudnia 3,5 cm teraz stał się ogromny ma ok 5-6 cm co to znaczy?czy i to obecnie leczenie przestaje działać?poza tym węzły tak od połowy grudnia zaczęły mnie boleć,jestem przerażona,nie wiem co robić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Niestety może być to objaw rozszerzania się procesu nowotworowego mimo stosowanego leczenia. Radzę w tej sprawie skonsultować się z onkologiem prowadzącym Panią. Być może okaże się, że trzeba będzie zmienić leczenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sarah Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 zmienić leczenie,no tak już tyle tych zmian było a tak bardzo wierzyłam w ten tyverb i xelodę i tak działały dużej niż herceptyna tą to zabrano mi po trzeciej dawce*( czy są jeszcze jakieś wspaniałe środki ? zamiast ? jestem her +++.bardzo dziękuję za odpowiedz i pozdrawiam ps.a mam jeszcze pytanie jak wielkie max węzły chłonne mogą urosnąć? Oby Nowy 2010 Rok przyniósł 12 pomyślnych miesięcy, 52 szczęśliwe tygodnie oraz 365 wspaniałych dni. WYSTRZAŁOWEGO SYLWESTRA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 Niestety węzły chłonne mogą rosnąć do bardzo dużych rozmiarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sarah Opublikowano 1 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2010 ale do jak dużych w cm? jakie Pan zna przypadki ? jeśli chodzi o wielkość? już nawet nie chodzi o mnie ale czyta ciekawość*-) pozdrawiam ciepło*-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sarah Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2010 co dalej jeśli przestał działać tyverb i xeloda ?proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi