Gość Artur Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Witam. Mam następujący problem: Pod *zakończonej* masturbacji na następny dzień rano gdy udałem się do WC podczas !!rozpoczęcia!! oddawania moczu poczułem ostry kujący ból w okolicach rowku żołędnego. Ból pojawiał się podczas oddawania moczu jak i dotyku okolic więzadła . Po około 3 dniach ból zmniejszył się do niskiej granicy. Dla zbadania i z ciekawości ponownie zacząłem masturbacje jednak nie doprowadziłem do wytrysku a ból ponownie się pojawił. O higienę penisa dbam a stulejka schodzi *jak należy* bez bólu podczas zwodu jednak w spoczynku próby jej ściągnięcia blokuje ból (obecnie, przedtem gdy opisywany problem nie istniał także schodziła ja należy). A nawet kropla moczu gdy dostanie się pod stulejkę wywołuje ból. Co do pojawienia się bólu podczas wytrysku nasienia: nie *sprawdzałem*. Co do częstości masturbacji bo takie pytanie by było napisze iż są to spontaniczne *wyczyny*. Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 To może być problem zbyt krótkiego wędzidełka i ewentaulnie stanu zapalnego w jego okolicy. Najlepiej skonsultować się z urologiem, ponieważ bez badania nic więcej nie można powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dodam iż oraz pierwszy coś takiego mi się przytrafiło a gdyby było to wiązadełko to chyba po każdej masturbacji powinno się tak dziać a tak nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kyo Opublikowano 23 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2011 mam ta sama sylwuajce, czy ten bol ustapil czy byles u lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2017 Choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi