Gość ewa Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Mam mały guz na wardze sromowej o wymiarach 1cm na 0,5 cm w postaci grudki jest wyczuwalna o kolorze brunatnym nie wiem co to moze byc proszę o pomoc:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Trudno powiedzieć bez dokładnego wywiadu. Może to mieć związek ze stosunkiem płciowym, jeśli takowy był. Nie wiem jak zmiana dokładnie wygląda ale jeśli pojawiła się po około 2-3 miesiącach (nawet pozniej) od stosunku może to być brodawka wywołana wirusem HPV. Najlepiej pokazać zmianę przy najbliższej wizycie u ginekologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominika Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Witam. Od dwóch dni mam narośl, nieregularnych kształtów, z miękkiej skóry, wielkości ok 1 cm, po wewnętrznej stronie wargi sromowej, tuż przy wejściu do pochwy. ta narośl swędzi, a kiedy się drapię czerwieni. zapiszę się do lekarza już jutro, jednak paranoja mnie zżera i chciałam usłyszeć jakikolwiek pomysł na to co mi jest tutaj. Z góry bardzo dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kamila Opublikowano 4 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Dzisiaj po kąpieli zauważyłam stwardnienie w okolicy lewej wargi sromowej ma około 1 cm. Boję się o tym komu kolwiek powiedzieć. Proszę o pomoc. Co to może być ? Boję się.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Klaudia Opublikowano 20 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Mam 14 lat i czy to możliwe bym tak miała dość często. Wstydzę się z tym iść do mamy a wiem, że powinnam i mam również zamiar z tym do niej pójść Coś mi się nie wydaje bym to co miała było normalne ponieważ mam tak co jakiś czas i znikało ale pojawiało się coraz większe i teraz coraz mocniej boli. Proszę o pomoc!:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi