Gość Ewa Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Dzien dobry, Zbliża się termin mojego zabiegu wycięcia pęcherzyka, obawiam sie jednak, że moze się on zbiec z wystapieniem miesiączki.Czy zabieg wówczas będzie mozliwy do przeprowadzenia? Bardzo prosze o odpowiedż, pozdrawiam.Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2008 Zabig można wykonac po 1 tygodniu od okresu.Przed zabiegiem sądzę,że uzgodniła to pani z lekarzem,jeśli nie lekarz ustali z pania termin zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baśka Opublikowano 20 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2008 mój lekarz powiedział,że jemu to nie przeszkadza he he,nieźle co?????I będzie mnie operować przy miesiączce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2008 Nie radziłbym operować się w czasie miesiączki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baśka Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 nawet jak już ją będe mieć z 3 dni dwa pierwsze to te najgorsze.I dlaczego ?jest jakieś ryzyko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2008 Oczywiście w czasie krwawienia miesiączkowego dochodzi do zaburzeń krzepnięcia krwi. Dlatego każdy zabieg obarczony jest zwiększonym krwawieniem a nawet groźbą krwotoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość baśka Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2008 hmmmmmm i co teraz ,ja mówiłam lekarzowi że mam dostać miesiączke ostatniego dnia miesiąca,zawsze mam regularnie.a zabieg mam 3 grudnia,i to juz drugi termin bo za pierwszym razem zachorowałam na grypę.Lekarz powiedział ze to mu nie przeszkadza.A jak ja odmówie operacji to wcisną mnie dopiero w styczniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anonim Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2011 Co lekarz powie jeśli odmowie wykonania mi laparoskopii woreczka żółciowego?.będą tego jakieś konsekwencje?...czy mogę zdecydować sie w kazdym innym momencie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość basia Opublikowano 26 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2012 czy podczas miesiaczki mozna zrobic laparoskopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi