Gość michal Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Witam maa pytanie czy moze pan mi udzielic odpowiedzi konkretnej poszlem do lekarza praywatnie bo bolalo mnie w okolicy jadra okazalo sie ze mam przepukline pachwinową i potrzebna jest operacja raz juz mialem i mi ja wyleczyli ale nie do konca ale teraz mi sie nawróciła 2 dni temu zauwazylem ze jedno jajko mi sie zmiejszylo co to moze być?? i czy po operacji przepukliny bede mugł miec jeszcze dzieci prosze o odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jeśli do tej pory nie było problemów z płodnością to również po operacji nie powinno być problemów. Operacja polega na zlikwidowaniu przepukliny, nie wpływa na samo jądro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi