Gość ... Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 Jakiś czas temu wyczułam mały guzek przy odbycie ale nic mi się z nim nie działo wiec nie zwracałam na niego uwagi. Dwa dni temu, po wypróżnieniu się zaczął piec i piecze nadal, w dodatku mam wrażenie, że jest większy (podobny do ziarna fasoli). Co to może być? Można temu jakoś zaradzić bez porozumienia się z lekarzem? Mam 17 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2009 To mogą być żylaki odbytu. Doraźnie aby zlikwidować objawy można zakupić w każdej aptece czopki doodbytnicze np. Posterisan, Hemorectal. Nie będzie to jednak leczenie przyczynowe i w tym celu najlepiej skonsultować się z proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mania Opublikowano 31 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2010 Od pewnego czasu przy odbycie mam guzka ktory piecze swedzi .Wczoraj gdy sie wyprozniałam w kale pojawiła sie zywoczerwona krew i troche sluzu.Dodam jeszcze ze mam zaparcia.Co to moze byc?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xxx Opublikowano 23 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2010 tez tak mam :/ w poniedzialek ide do proktologa niestety ..... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi