Gość J4CK Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam mam problem polega on na ty że penis mnie szczypie i swędzi oraz na żołędziu pojawiły się małe czerwone plamki a gdy ściągam skórkę z żołędzia towarzyszy temu ból oraz wydzielina podobna do spermy i nieprzyjemnie pachnie (mam 15 lat) .Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Takie objawy mogą świadczyć o grzybiczym bądź bakteryjnym zapaleniu żołędzia i napletka. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Łukasz Opublikowano 14 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2010 Po mastrubacji mi jakby 1warstwa skóry na penisie rzeszła nie cała mało boli jak dotykam 2010-14-10 mam 12lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 15 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Trzeba poczekać, utrzymywać należytą higienę tej okolicy, a zdarcie naskórka samo ulegnie wyleczeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pomocy Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2014 Ja mam ten sam problem tez mam 15lat i jak koncowka skorki u gory to mnie szczypi jak czegos dotyka i nwm co zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość . Opublikowano 11 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2017 Penis zdjęcia chorób http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi