Gość Mała Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zauwazyłam dopiero dziś że na mojej lewej brodawce sutka pojawiło się ciemnie zabarwienie - przypominające znamie... Mam znamię od urodzenia na lewej nodze ale obserwuje go i nic sie z nim nie działo. Nie zauwazyłam tez wcześniej aby moja brodawka miała takie znamie... badam sobie pierś i jedna i druga i nie wyczuwam żadnych zgrubień ani nic. czy to może być nowotwór?czy to może normalny stan jakiś procesów. Podkreślam że nie jestem i nigdy nie byłam w ciąży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Prawdopodobnie to zwykłe przebarwienie skóry, które najczęściej pojawia się dość szybko, bez uchwytnej przyczyny. Nic niepokojącego. Jednak, aby określić czy dokładnie może być ta zmiana należałoby w tej sprawie skonsultować się z dermatologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi