Gość Michał Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 Mam 39 lat od około 16 roku życia mam bolesne jądra Mam w nich wyczuwalne bolesne zgrubienia W prawym jądrze jest ono podłużne a w lewym jest okrągłe Jądra te bolą mnie zwłaszcza jak jestem niewyspany, po alkoholu na drugi dzień i podczas przeziebienia. Miałem robione usg i wszystkie badania i lekarz stwierdził że nic mi nie jest Co robić? ostatnio przechodziłem grypę żołądkową i dolegliwości te były bardzo dokuczliwe Proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2009 W zasadzie radzę skonsultować się jeszcze z innym urologiem. Jeśli ból występuje oraz zgrubienie mogą to być np. żylaki powrózka nasiennego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi