Gość Adam Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Byłem u lekarza androloga, wykrył u mnie wodniaka jądra co potwierdziło usg. Po przeanalizowaniu usg lekarz powiedział że nie trzeba go ruszać bo jest bardzo mały. Czy tak może być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2008 Tak, czasami małe wodniaki potrafią się samoistnie wchłonąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek Opublikowano 8 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2011 A jaki to jest maly wodniak? ja mam 1cm i lekarz powiedzial ze nie trzeba tego ruszac, ale czy na pewno i gdzies czytalem ze wodniaki moga doprowadzic do raka czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi