Gość Albert Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Witam mam taki otóż problem współżyłem ze swoją dziewczyną (miałem założoną prezerwatywę) i po przerwaniu stosunku zorientowałem się, że nie mam kondona i sądzę po tym że nie mogę go znaleźć, że jest u niej w pochwie. (miałem penisa od krwi ponieważ ona ma miesiączkę). ja nie doszedłem! 1. Czy ona może być w ciąży 2. Jak wydobyć kondona z jej pochwy? ps. dziewczyna ma niecałe 17 lat i nie chcemy żeby jej rodzice się o tym dowiedzieli... Czy istnieje możliwość pójścia do ginekologa bez zgody jej rodziców? (ja jestem pełnoletni). Proszę o szybką odp. i z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 Niech dziewczyna spróbuje sama wyciągnąć np. kucając. jeśli to nie pomoże prędko do lekarza. jeśli ma skończone 16 lat nie musi mieć zgody rodziców. ciąża - wątpię, bo napisałeś, że nie doszedłeś, ale lepiej się upewnić, gdyż mógł się przedostać preejakulat, choć to również mało prawdopodobne. tak czy inaczej należy się zgłosić do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wilhelm Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Moja dziewczyna ma kondona od 2 dni w pochwie (będę z nią szedł po świętach do ginekologa) i chciałem się dowiedzieć czy coś się stanie jak odbędziemy stosunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Radzę najpierw usunąć prezerwatywę, a dopiero potem po konsultacji z ginekologiem odbywać stosunki seksualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 3 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2010 Rozumiem że chce się tobie kochać ale zwróć uwage również na zdrowie swojej dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bartek Opublikowano 14 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2012 Witam, mam problem. Kochałem się z moja dziewczyna, mialem prezerwatywe założona po stosunku zorientowawszy się że nie ma nigdzie prezerwatywy zaczelismy szukac, lecz nie mogilsmy jej znaleść, po dwóch dniach okazało się że miała ją w środku. Czy jest ryzyko że zajdzie w ciąże? dodam że się sie spuściłem i dziewczyna miałą już 18 dzień po miesiączce. czekam na odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kalli Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Lubie cycki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotrek Opublikowano 31 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2016 Witam. Mam problem, miałem stosunek z dziewczyną... podczas stosunku kondom spadł z penisa i został w mojej partnerce a w tym kondomie była sperma... Moja dziewczyna nie ma dni płodnych a wyjela prezerwarywe po kilku minutach. Jak duże jest prawdopodobieństwo, że zaszła w ciążę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi