Gość Marcin Opublikowano 23 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2009 W pierwszej połowie listopada miałem kolonoskopię i usuwanego polipa. Kilka dni po niej pojawiła się krew, tylko raz i przy podcieraniu. Dzisiaj znów jest krew, dwa razy pod rząd już. Dodam, że trochę sobie pozwoliłem z jedzeniem ostatnio... Może za ostro i za szybko po usunięciu polipa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Być może to wcale nie krwawi miejsce po usuniętym polipie, ale raczej żylaki odbytu (to najczęstszy przypadek takiego krwawienia jak Pan opisuje). Po tak długim okresie od polipektomii rana po polipie powinna już być całkowicie zagojona. Trudno mi określić teraz bez badania co może się dziać. Najlepiej w tej sprawie udać się do chirurga najlepiej proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAJUSZ Opublikowano 31 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2009 Dieta i jeszce raz dieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi