Gość Grzegorz Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Za kolanem między ścięgnami mam jakby guza a mianowicie jest to zgrubienie takie jakby guz.. Kiedy prostuję nogę w miejscu guza pojawia się ból taki jakby kłucie.. Gram w piłkę nożną i jestem pewien że to właśnie przez to jakaś kontuzja albo jak kolega sugerował mam *wodę w kolanie* nie wiem czy to może być groźne i czy powinienem iść z tym do lekarza.. Ból nie ustaje przez miesiąc a noga boli tylko wtedy jak naciągnę, rozgrzeje nogę... Proszę o pomoc i z góry dziękuję.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Radzę najlepiej w tej sprawie skonsultować się z ortopedą. Takie objawy mogą świadczyć o torbieli Bakera. Być może konieczne będzie wykonanie USG dołu podkolanowego celem pogłębienia diagnostyki. O wszystkim zadecyduje lekarz ortopeda po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Poszukaj na: http://www.bolimnie.com/galeria-chorob znajdziesz dużo zdjęć jak mogą wyglądać choroby człowieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi