Gość magda Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Dwa tygodnie temu miałam operację usunięcia torbieli skórzastej. Blizna ładnie się goi, nie dokuczają mi już żadne bóle i nie mam problemu z wypróżnianiem się. przy zdjeciu szwów, tydzień temu lekarz powiedział że mogę już jeść wszystko oprócz owoców i gazowanych napojów. Ale zbliżają się święta, i nie wyobrażam ich sobie bez mandarynek, coca-coli. czy spożywanie owoców i gazowanych napojów nadal jest dla mnie szkodliwe?kiedy będę mogla pić i jeść naprawdę wszystko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 25 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Grudnia 2009 Po takim okresie można już swobodnie spożywać pokarmy takie jak przed zabiegiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi