Gość Karolina Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Szanowny Panie Doktorze, Po odbytej chorobie (grypa), kiedy to miałam biegunkę, dość mocno boli mnie odbyt przy wypróżnianiu się. Jest to ból do wytrzymania, ale zaczęłam się martwić, gdyż już długi czas nie ustaje. Przy wypróżnianiu się, odnoszę wrażenie, że boli mnie zawsze w tym samym miejscu, jakby zagojona ranka *rozrywała* się na nowo. Ponadto zauważyłam bardzo śladowe ilości krwi na odbycie (nie w kale). Często też odczuwam świąd i pieczenie. Co mi jest i czy konieczna jest wizyta u lekarza? Czy mogę to zaleczyć sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 To mogą być żylaki odbytu. Radzę zakupić w aptece Posterisan, Hemorectal, które łagodzą objawy oraz skonsultować się z proktologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2017 Zobacz choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi