Gość andrzej 33 lat Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 Witam,od kilku dni zawsze i tylko rano mam duży ból prawej nerki który po oddaniu moczu po ok. 30 minut ból ustępuje. Chciałbym dodać że kilka lat temu miałem krwiomocz, ból i pieczenie podczas oddawania moczu. Zrobiłem badania w tym usg stwierdzono zapalenie pęcherza moczowego dostałem antybiotyk i krwiomocz oraz bóle ustąpiły lecz od tamtej pory bardzo często oddaję mocz. A miesiąc temu miałem operację na wnętrostwo z udrożnieniem nasieniowodów która odbyła się bez powikłań i goi się również bardzo ładnie. Chciałbym zapytać czy te bóle są związane z moimi chorobami.Czy dzieje się coś poważnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość andrzej Opublikowano 22 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2009 zapomniałem dodać że przy tym bardzo silnie się poce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jacek Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Prawdopodobnie zapalenie nie zostało do końca wyleczone, najlepiej skontaktować się z lekarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi